Spillestedet Metromusik

Metromusik har to hovedmål for øje. Først og fremmest er foreningen til for at give plads til unge musikere og bands, der har brug for et rygstød for at få ekstra skub i karrieren. Musikere i deres karrieres ungdom, skal opleve gode faciliteter, så de føler sig værdsat og får ny næring til deres kunstneriske arbejde. Vi tilbyder de udøvende musikere et godt og intimt koncertsted med plads til 170 gæster.

Fokus på god lyd

Godt lyd- og lysudstyr skal sørge for at koncerten bliver en god oplevelse både for musikerne og koncertgæsterne. Vi lægger stor vægt på gode forhold omkring koncerten, hvor de udøvende kunstnere får god mad, som vores køkkenpersonale står for, og gode backstage-forhold. Alt dette for at sikre at musikerne kan koncentrerer sig om det de er her for: At spille musik.

Kultur til Ringsted og omegn!

For det andet er foreningen til for at sikre et bredt udbud af musik til borgerne i Ringsted og omegn. Vi vil efter planen afholde 7-10 koncerter årligt. Nogle bands vil være i den spæde start af deres karriere, mens andre vil have haft flere års erfaring uden at have fået det helt store gennembrud endnu. Metromusik er stedet i Ringsted for folk, som ønsker sig andet og mere end blot diskoteks musik. Vi er garanten for, at den spirende musik har mulighed for også at blive set og hørt på midten af Sjælland.

Personlig udvikling og uddannelse

Derudover giver foreningen muligheder for, at de frivillige kan opleve en personlig udvikling. Vores lyd- og lysmænd har løbende assistenter på, som med tiden kan udvikle sig til at blive næste generation af teknikere. Afstanden mellem bestyrelsen, de frivillige og koncertgæsterne er kort, og der er en løbende dialog med koncertgæsterne for at sikre, at musikken lever op til deres forventninger og ønsker. Derigennem sikres, at der hele tiden er en finger på pulsen.

Musikken spirer

Metromusik har ingen andre interesser end at sikre musikere, frivillige og koncertgæster de bedst mulige forhold til at opleve den udøvende kunst. Eventuelle overskud i forhold til de opstillede budgetter vil blive kanaliseret over til flere musikhonorarer, og dermed flere/større koncerter, og tekniske forbedringer, således at foreningen konstant kan vokse og gro.

Foto: Brian Dahl
Foto: Brian Dahl
Foto: Brian Dahl
Foto: Brian Dahl