Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Meric & Amura & Matnez & High Definition Music

14. oktober 2017 kl. 20:00 - 23:30

Gratis

Begivenhed Navigation

Koncerten med Marwan er desværre aflyst, men vi stopper ikke legen her. Vi forsætter festen med Meric, Amura, Matnez og High Definition Music på programmet. Udover dette kommer der 2 skarpe djs og spiller en fed hiphop/rnb plade!

Vi ses i Metromusik’s lyd og lysunivers – Ikke nok med det så er der GRATIS ENTRÉ!

MERIC

Meric startede i en ung alder af 13 år og har siden da udvidet sin horisonter og er helt klart et friskt pust i R&B og Dancehall genren!
MERIC udgav sin første single “Bli’ ved” i samarbejde med AMURA d.7 Juli 2017, som kan streames på alle musik tjenester!
Hvis i vil høre mere fra denne unge kunstner, kan i opleve ham i samarbejde med Metro musik hvor han vil indtage scenen i kulturhuset Ringsted d.14 Oktober 2017 eventet starter kl. 20:00.
MERIC har afsløret at han har et splinter nyt hit under ærmet, i sammen arbejde med AMURA og at man roligt kan se frem til flere!
D. 6 Oktober har MERIC og AMURA udgivet deres andens single sammen “Fuld Fart” som kan streames på Spotify.

AMURA

Amura er en ung rapper på 19 år. Han startede med at skrive sine egne tekster allerede i 4. Klasse.
AMURA har udgivet et par singler. “Bli’ ved” i samarbejde med MERIC, “Regnvejr eller solskin” og “Hun ku’ være min”, som kan findes på alle musik tjenester!
Den unge rapper kan I fange i samarbejde med Metro musik d. 14 oktober, hvor han vælter scenen med MERIC i kulturhuset, Ringsted.
AMURA har i samarbejde med MERIC, lovet at smide en bombe til festen, de har kaldt “fuld fart” og har lovet en masse musik i fremtiden.

Matnez

Den 23-årige Matnez har rappet uofficielt i længere tid end de fleste på hans alder, men er først officielt kommet frem i 2017 med “RA-TA-DA” og “Egen måde”. Det er også dem han kommer op på scenen med, d. 14 oktober til MetroMusik. Med sine hårde beats og “Bars som patroner” kan man hurtigt regne ud at musikken ikke er for børn. Udover de 2 sange bliver der serveret en lille overraskelse i form af et nyt track til selve begivenheden.
“Grunden til jeg først er kommet frem nu er fordi jeg føler branchen har brug for mig, den følelse havde jeg ikke før” – Matnez

High Definition Music

High Definition Music er en amerikansk inspireret gruppe med front rappere Big Future Trill og Prince The Kidd. HDM blev grundlagt i slutningen af 2016 og efter et par måneder var de klar til at frigive deres første projekt “HDM” i 2017 som kan streames på Spotify. HDM har udgivet deres 2 singler ”A Walk, Pt.2” og ”New Wave”. Med deres energisk beats, dans og optræden kommer i til at få en helt speciel oplevelse som kommer til får jeg helt op af stolen med en masse nye musik. Deres inspiration kommer fra gruppen Taylor Gang, Wiz Khalifa, Rich The Kid, Famous Dex og mange flere.

Dørene åbner kl. 20:00
Gratis Entré
Garderobe: Jakker Kr. 20,- & tasker Kr. 30,-

Detaljer

Dato:
14. oktober 2017
Tidspunkt:
20:00 - 23:30
Pris:
Gratis
Begivenhed Kategori:
Hjemmeside:
http://GRATIS ENTRÈ

Sted

Metromusik
Søgade 3
Ringsted, 4100 Danmark

Arrangør

Metro musik
E-mail:
kontakt@metromusik.dk